Home

free-wifi-hack

Deze diashow vereist JavaScript.

Welkom op de website van Vakantiehuis Pilmeroth. Het dorpje Pilmeroth ligt op de grens van de Hünsruck en het Moseltal en op 4 uur rijden vanaf Utrecht (375 km). De plaatsen Bernkastel-Kues en Morbach liggen op zo’n 15 minuten rijden.

In Pilmeroth wonen ongeveer 40 inwoners en het dorp maakt deel uit van de gemeente Kleinich.  In 2006 hebben wij het vakantiehuis gekocht en het ligt op een heuvel aan de rand van het dorp,samen met een kleinere vakantiewoning.

Het vakantiehuis heeft vele mogelijkheden. Het heeft een ruime en hoge woonkamer/keuken, vier slaapkamer, twee badkamers, ’n aparte, af te sluiten TV kamer die tevens als 5e slaapkamer gebruikt kan worden en een goed uitgeruste keuken met bar. Het vakantiehuis is ingericht voor 10 personen. Mocht u met meer personen zijn dan kunt u ook de aangrenzende kleinere vakantiewoning (max 4  personen) er bij huren. Ook rond het vakantiehuis is volop ruimte verschillende terrassen, een balkon en een grote tuin met een speeltuintje voor de kinderen en een stuk eigen bos.

Het huis is uitstekend geschikt voor natuurliefhebbers . Vanuit het huis bent u direct in het bos of op de open velden. We hebben een aantal wandelingen beschreven, variërend van ’n half uurtje tot ruim 3 uur, die direct vanuit het huis te maken zijn. Verder zijn er twee mountainbikes beschikbaar.  

Al met al een heerlijke plek om met een groep vrienden of met de hele familie een paar dagen door te brengen. Honden zijn welkom. Maximaal 2. Wilt u meer honden meenemen, dan graag overleg. Het huis beschikt over Wifi.

Gezien de rust die er in het dorp heerst, is het huis niet geschikt voor een groep jongeren.

Als u het kleine huis wilt huren dan kunt u contact opnemen met John Jongenelen of Plony Lagerwei, tel. 0031 6 25070345.

Wij nodigen u dan ook van harte uit om deze website te bekijken. Mocht u geïnteresseerd zijn om het huis te huren, klik op beschikbaarheid in het hoofdmenurechts op deze  pagina of neem contact met ons op.

 

Thea Parren & Stef van Rooijen

32

 

Boslaan 14

3417 AB Montfoort (Nederland)

e-mail  : svanrooi@xs4all.nl

telefoon       : 0348 472937

mobiel         : 06 14068304