De vakantiewoning

De woonkamer

De ruime woonkamer heeft een oppervlakte van 45 m2  en grenst over de hele breedte aan het balkon. De hele lengte van de woning is voorzien van een glazen pui met een schuifdeur die toegang geeft tot het balkon.  Aan de twee eettafels is ruimte voor 10 personen. Als de eettafels apart worden gezet is er ruimte voor 12 personen. De woonkamer/keuken wordt verwarmd met twee houtkachels.

De keuken/bar

Het keukengedeelte bestaat uit een dubbele spoelbak, koel/vriescombinatie, koelkast, magnetron, oven, vaatwasser en een 6 pits elektrische kookplaat. Aan de keuken is ook een bar gebouwd. 

De TV-kamer

De, met een schuifwand af te sluiten, tv kamer kan ook gebruikt worden als slaapkamer, daardoor is het mogelijk om de woning voor 12 personen te gebruiken. Eén van de twee zitbanken is gemakkelijk om te bouwen tot een tweepersoons bed. In de TV kamer staat een TV en kinderspeelgoed.

De slaapkamers

Bovenverdieping

Op dit niveau is de 1e badkamer met douche, wastafel en toilet, een tweepersoonskamer met twee enkele bedden  en een grotere vierpersoons slaapkamer met een tweepersoonsbed en twee eenpersoons bedden. Daarnaast is er nog een apart toilet.                                                                      

Badkamer boven 

Benedenverdieping

Op deze verdieping is een tweepersoonskamer met twee enkele bedden en een tweepersoonskamer met een tweepersoon bed dat ook als twee lossen bedden te gebruiken is. Deze slaapkamer heeft een eigen badkamer met een douche, wasbak en toilet.

De slaapkamers worden verwarmd door middel van een systeem van warme lucht vanuit de houtkachel in de woonkamer. Het huis beschikt over een kinderbedje en een kinderstoeltje.

.

Advertenties